Home > Rijopleidingen > Rijles in automaat

Rijles in automaat

Rijles in een automaat

 

Waarom rijlessen in een automaat?

Rijles in een automaat is ideaal wanneer je schakelen lastig vindt of wanneer je een handicap hebt. Bij rijlessen in een automaat heb je over het algemeen minder rijlessen nodig. Tijdens het rijden in een automaat hoef je niet te schakelen, hierdoor kan je beter anticiperen op het verkeer en is er meer gebruiksgemak en comfort.

Wanneer je rijlessen volgt in een automaat, kan je over het algemeen ook besparen op de leskosten omdat het schakelgedeelte kan worden overgeslagen.

 

Wat is het verschil tussen rijles in een automaat en in een schakelauto?


De transmissie in een automaat is ook anders dan in een schakelauto. Bij een schakelauto beschik je over 5/6 versnellingen terwijl je bij een automaat beschikt over een (D) drive (R) return en (P) parkeren.

 

Let er wel op wanneer je kiest voor rijlessen in een automaat, er een aantekening op het rijbewijs verschijnt dat je niet in een schakelauto mag rijden. Rijbewijsservice geeft rijlessen in een automaat in de gehele regio Rotterdam en omstreken.

Rijbewijsservice beschikt ook over kleine auto's voor rijlessen in een automaat. Zeer compacte auto's waarbij je makkelijk aan het verkeer kan wennen.

 


 
Rijles in automaat bij rijbewijsservice Rotterdam!

De rijlessen in automaat worden naast Rotterdam, ook gegeven in Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Maasland, Maassluis en Rhoon.
------
Terug